• Léan Verstoep (links) en Herman van Muijlwijk.
• Léan Verstoep (links) en Herman van Muijlwijk.

Kia Van Muijlwijk is een 'topdealer'

schelluinen • Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot 'Top Dealer 2016'. Kia-dealer Van Muijlwijk uit Schelluinen is één van deze winnende autobedrijven.

Het bedrijf ontving de bijbehorende Award tijdens een Europese dealer conferentie uit handen van Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland. "Kia heeft een stabiele plaats verworven in de top 10 bestverkopende merken. Dit succes is te danken aan een modern en veelzijdig modelaanbod, de onovertroffen fabrieksgarantie van 7 jaar en een sterke dealerorganisatie," aldus Léan Verstoep. "Binnen deze dealerorganisatie hebben tien autobedrijven zich weten te onderscheiden als best presterende automobielbedrijven en mogen zich daarom 'Top Dealer 2016' noemen. Onze felicitaties gaan uit naar Herman en Pieter van Muijlwijk van Kia-dealer Autobedrijf van Muijlwijk en hun medewerkers." Die daarnaast ook de eerste plaats op klanttevredenheid (DCSI Award) op hun naam wisten te zetten.

Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After Sales worden continu geëvalueerd. Hierbij wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto, als in het traject van technische dienstverlening daarna. Kia-dealer van Muijlwijk heeft zich hierin weten te onderscheiden, een bewijs van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers.

Kia Van Muijlwijk gevestigd aan de Sportlaan in Schelluinen, bedankt haar klaten voor de positieve waardering.