• Sjoerd van der Leeden (rechts) van De Groot.
• Sjoerd van der Leeden (rechts) van De Groot.

De Groot servicepartner voor Volkswagen

meerkerk • De Groot Autoservice uit Meerkerk is door de Nederlandse importeur gecertificeerd als officiële servicepartner voor Volkswagen personenwagens en bedrijfswagens.

Hierdoor kunnen Volkswagenrijders uit de gehele regio per direct bij het Meerkerkse familiebedrijf terecht voor alle onderhouds-, service- en garantiewerkzaamheden.

Strenge eisen

Sjoerd van der Leeden, bedrijfsleider: "Wij zijn verheugd om de titel 'Volkswagen / Volkswagen Bedrijfswagens Servicepartner' te mogen dragen. De gestelde criteria zijn streng."

"Zo vroeg Volkswagen om specifieke aanpassingen", vervolgt Van der Leeden. "Bijvoorbeeld het creëren van een separate aannameruimte waar wij in het bijzijn van de klant een eerste diagnose kunnen stellen. Daarnaast beschikken wij nu ook over speciale technische Volkswagen-apparatuur en gereedschappen."

Toekomst

"Door deze toekomstgerichte investering kunnen wij zowel particuliere als zakelijke Volkswagen-rijders optimaal bedienen. Tevens kunnen universele garagebedrijven uit de regio gebruikmaken van onze vakkennis en is het voor hen eenvoudig om originele VW-onderdelen bij ons te bestellen."

Seat en Skoda

Naast Volkswagen Servicepartner / Volkswagen Bedrijfswagens is De Groot Autoservice al jarenlang een vertrouwde Seat-dealer en Skoda Servicepartner. Kenmerkend voor het bedrijf is het nog 'ouderwetse' persoonlijke contact. Dit oogst veel waardering van klanten evenals de zeer ruime openingstijden.

De klanten van De Groot in Meerkerk waarderen een bezoek aan het bedrijf met een gemiddeld cijfer van maar liefst 9,2.

Kennismakingsdag

Op zaterdag 13 februari viert De Groot Autoservice de nieuwste stap in haar bijna 30-jarige bestaan met een speciale kennismakingsdag voor Volkswagen / Volkswagen Bedrijfswagens rijders.

De Groot Autoservice BV is gevestigd aan de Ambachtstraat 9 in Meerkerk en telefonisch bereikbaar via 0183-352427. Voor meer informatie: zie ook de website hieronder.

q www.degrootautoservice.nl