• Edwin Groot reikt de plaquette voor Best Presterende Bouwer 2015 uit.
• Edwin Groot reikt de plaquette voor Best Presterende Bouwer 2015 uit.

Bot & Van der Ham de beste

meerkerk • Aannemersbedrijf Bot & Van der Ham bv uit Meerkerk is verkozen tot de Best Presterende Bouwer van 2015.

Mensen die het afgelopen jaar een woning hebben laten bouwen, worden door SKB uitgenodigd de samenwerking met hun aannemer te beoordelen door middel van

het toekennen van 'rapportcijfers' in een online vragenlijst. De totale score komt tot stand door de mate van waardering voor vier onderdelen: de verkoopfase, de bouwfase, de oplever- en nazorgfase en voor de organisatie in het algemeen. Bot & Van der Ham stond eind 2015 bovenaan met een gemiddelde score van 8,3 in de categorie boven de vijftig beoordelingen. (deze score is gebaseerd op meer dan 56 beoordelingen). Directeur John van der Ham reageert enthousiast op de gewonnen prijs: "Kwaliteit en klantgerichtheid zijn kenmerkend voor onze onderneming. Dat wij als Best Presterende Bouwer van 2015 uit de bus komen onderstreept de tevredenheid van onze klanten. Wij zijn dan ook zeer blij met dit waardevolle resultaat en trots dat we deze prijs mede namens onze medewerkers en samenwerkende partners in ontvangst mogen nemen."

Aannemersbedrijf Bot & van der Ham is continue op zoek naar manieren om haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo opende het bedrijf in november 2014 een inspiratiecentrum: 'Thuis in Bouwen' te Meerkerk.

De prijs voor de Beste Bouwer is in het leven geroepen door de Stichting Klantgericht Bouwen (SKB). Meer informatie: www.bouwprestaties.nl.