Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Kleding inzamelactie St. GAiN op 23 april

Algemeen 334 keer gelezen

WEST BETUWE • Er is de laatste weken al heel veel winterkleding ingezameld voor Oekraïne. De organisatie is heel blij met wat er allemaal al gebracht is. 

Inmiddels is dit ook al onderweg of aangekomen op de plaatsen waar het heel hard nodig is. De organisatie bedankt de mensen daarvoor. Toch start de organisatie weer een inzameling. 

Want er zijn nog heel veel meer plekken waar grote behoefte aan kleding is. Op zaterdag 23 april kan men zomer- en winterkleding, goede schoenen en beddengoed inleveren op de welbekende adressen in Haaften, Herwijnen, Meteren en Vuren. Ook is er nog steeds grote behoefte aan babyartikelen zoals flesjes, melkpoeder, rompertjes en luiers.

Net zoals vorig jaar zal ook nu St. GAiN de kleding en overige spullen ophalen. Misschien kent men GAiN van de noodhulp aan vluchtelingen in Lesbos of als de organisatie die projecten onder de Roma in Roemenië ondersteunt. GAiN verzorgt regelmatig een transport met hulpgoederen, waaronder kleding, naar verschillende projecten waar mensen die ondersteuning zo hard nodig hebben. 

Het is een Bijbelse opdracht om de ‘naakten te kleden en de hongerigen te voeden’. Dat is dan ook een uitgangspunt van GAiN en dat doet ze graag samen met belangstellenden. GAiN brengt hulp die aankomt en hoop die blijft door de jarenlange contacten met partners ter plekke.

Praktische informatie over de inzameling:

Lever kleding, schoenen, beddengoed en overige artikelen zoals hierboven beschreven zijn in op zaterdag 23 april bij één van de onderstaande adressen:

Herwijnen, fam. T. de Vries, Waaldijk 187 tussen 9.00-15.00 uur.
Haaften, fam. S.B de Vries, Gendershof 35 tussen 9.00-15.00 uur.
Meteren, fam. G.J. de Vries, Wilhelminastraat 8c tussen 9.00-15.00 uur.
Vuren, Ger. Kerk Esdoornlaan 2 tussen 10.00-12.00 uur.

Meer informatie over St. GAiN is te vinden op de website www.gainhelpt.nu. Voor vragen over de actie, neem contact op met Anja de Vries: 06-29408794.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden