(from left) Pig Gunter (Nick Kroll), koala Buster Moon (Matthew McConaughey) and porcupine Ash (Scarlett Johansson) in Illumination’s Sing 2, written and directed by Garth Jennings.
(from left) Pig Gunter (Nick Kroll), koala Buster Moon (Matthew McConaughey) and porcupine Ash (Scarlett Johansson) in Illumination’s Sing 2, written and directed by Garth Jennings. Foto: Illumination Entertainment and Universal Pictures

The last ride of the wolves bij Lingefilm

Algemeen 103 keer gelezen

GELDERMALSEN • Bij LingeFilm is er ook in deze lentemaand alle reden om naar de film te gaan. 

Zeker als het bijvoorbeeld om The last ride of the wolves gaat, een documentaire-achtige film over de Italiaanse gangster Pasquale die eerst nog een laatste overval op een geldtransport wil plegen en dan… eindelijk met pensioen.
Men ziet alle voorbereidingen gedurende lange autoritten, eindeloos wachten in smoezelige hotels en zelfs de onderhandelingen voor de vluchtbus. Weet Pasquale uit de gevangenis te blijven? Te zien bij LingeFilm op vrijdag 1 april 20.30 uur en op woensdag 6 april 20.00 uur.

Mensen die behoefte hebben om te zingen omdat het lente is, kunnen dat volop doen bij de vrolijke film voor jong en oud Sing 2, die LingeFilm deze week vertoont. Sing 2 is de opvolger van het grote succes Sing van enkele jaren geleden. De theaterbaas Buster Moon wordt gedwongen om binnen een paar weken een nieuwe show uit de grond te stampen. Daarbij wordt hij geholpen door alle dieren die muziek van bekende artiesten vertolken zoals Billie Eilish, BTS, Shawn Mendes, The Weekend, maar ook Elton John, Prince en Aretha Franklin. Te zien bij LingeFilm op zondag 3 april om 11.00 uur (AV+ activiteit) en om 14.30 uur (Kids+ activiteit).

Een echt moordmysterie, daarvoor kan men deze week ook bij LingeFilm terecht. Death on the Nile, oorspronkelijk gebaseerd op een boek van Agatha Christie met de beroemde Belgische speurder Hercule Poirot, speelt zich af op een cruiseboot op de Nijl. Eerst wordt de kijker geïntroduceerd tot een bont gezelschap van personen, en dan vindt er een moord plaats. Zal Hercule Poirot erin slagen om het mysterie op te lossen en de moordenaar te pakken? Vind het uit bij LingeFilm op zaterdag 2 april om 20.3 uur en op dinsdag 5 april om 14.30 uur.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden