Afbeelding

Inwoners gaan aan de slag met leefbaarheid in het dorp Vuren

Algemeen 630 keer gelezen

VUREN • Het is bijna zover. Een groep enthousiaste Vurenaren heeft de handen ineengeslagen en willen samen een dorpsplatform oprichten. 

De groep bestaat nu uit Han Loman, Mary Modderkolk (dorpshuis De Koels), Jaap van Meeteren & Yannick Bor (Vuren Actief). Ze willen zich inzetten voor de leefbaarheid van Vuren. 

Zo zijn in samenwerking met betrokken inwoners, gebiedsmakelaar Marije Kalis van de gemeente West Betuwe en adviesbureau Spectrum Elan ambities, ideeën en onderwerpen opgehaald en geagendeerd voor de kernagenda van het dorp. 

Eerste actie? Deze eerste versie van de kernagenda samen met een enquête in het dorp verspreiden om input voor het dorpsplatform op te halen. Op 9 & 12 maart rijdt er een ‘leefbaarheids-bus’ door het dorp. De bus is onder andere te vinden op het dorpsplein of de parkeerplaats bij het voetbalveld. Maak daar kennis met één van de leden en kom daar in gesprek. De koffie of thee staat klaar. 

Samen de enquête invullen of inleveren is ook mogelijk bij de bus. Belangstellenden die willen meehelpen met activiteiten in het dorp zoals een markt organiseren ff mee willen denken hoe de entrees van het dorp opgeknapt kunnen worden, kunnen zich aanmelden via VurenActief2021@gmail.com

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden