Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Tweede Kamerlid Pieter Grinwis op werkbezoek bij woonstichting De Kernen

Algemeen 184 keer gelezen

WEST BETUWE • Niemand in de kou, dus opschieten met isoleren. Dit zijn woorden van Pieter Grinwis, lid van de Tweede Kamer voor de ChristenUnie. 

“Er is nog nooit een geschikter moment geweest om je huis beter te isoleren en te verduurzamen dan nu. Ik vraag de ministers dan ook om nu snel met een ambitieuzer en socialer plan te komen. De afspraken in het coalitieakkoord en het benodigde geld liggen er.”

Grinwis heeft o.a. Klimaat en Energie, en Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening in zijn portefeuille en als nieuw gedreven Kamerlid wil hij zijn enthousiaste plannen ook graag in West Betuwe vertellen. Hij komt daarvoor vrijdag 4 maart naar gemeente West Betuwe en zal met de lokale fractie in gesprek gaan. 

Er zal dan ook een bezoek gebracht worden aan de meest duurzame woningbouwcorporatie van Nederland, De Kernen. Woonstichting De Kernen is ook actief in een deel van gemeente West Betuwe. Directeur bestuurder dhr. Marinus Kempe zal de mensen ontvangen en met hen ook een bouwproject bezoeken om de duurzaamheidsaspecten bij nieuwbouw en renovatie toe te lichten.

Dit is de link naar het statement van ChristenUnie over energiebesparing / isolatie van woningen: Nationaal Isolatieprogramma - ChristenUnie.nl


Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden