Mike den Besten (20) uit Asperen.
Mike den Besten (20) uit Asperen. Foto: Aangeleverd

Mike den Besten uit Asperen nam deel aan ‘I can see your voice’

Algemeen 1.091 keer gelezen

ASPEREN • Vrijdagavond hebben we kunnen genieten van het RTL-televisieprogramma, ‘I can see your voice’, gepresenteerd door niemand minder dan Carlo Boszhard. 

Na een voorselectie, treden wekelijks in het programma zeven personen op, die zich zingend presenteren. Het eerste optreden is playback en dan probeert men de jury op één been te zetten. Zij moeten bepalen of de kandidaat echt kan zingen of niet. In het programma zit ook Jeroen van de Boom en een van zijn vele fans, die kunnen geld verdienen.

Onder de zeven gasten van vrijdag was ook Mike den Besten (20) uit Asperen. Naast dat Mike werkt in het archief van de gemeente Haarlem, heeft hij zich ontwikkeld in dansen, creatief in het schrijven van kindermusicals. Hij is musicaldocent en actief in het begeleiden van kinderen bij dans en theater. 

Onder de naam ‘Aanstormend talent’ deed Mike mee aan het programma. In de vierde ronde lukte het niet om de jury, met o.a. Danny de Munk en Fred van Leer, te overtuigen van zijn zangkunst. Mike ontving voor de presentatie van zijn danskunst en muzikale aanleg veel lof van de jury.

Mike: “Dit evenement is geweldig om me te mogen maken. Ik ben blij dat ik goed door de selectie ben gekomen. Dit maak je niet iedere dag mee. Deze ervaring is een geweldige opsteker.” Als toegift trakteerde Mike op een imitatie van Freek Vonk. Met deze show toonde hij echt ‘n aanstormend talent te zijn.

Cees Hoogteyling

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden