• Het G-team met het team van de ouders.
• Het G-team met het team van de ouders. Foto: Aangeleverd

Papendrecht G1 klopt ouders en trainers opnieuw

Algemeen 156 keer gelezen

PAPENDRECHT • Als afsluiting van het seizoen van Papendrecht G1 staat traditioneel de kraker tegen de ouders en trainers op het programma. Al vele jaren wisten de ouders en begeleiders niet te winnen en ook dit jaar was er weinig op hoop op succes. Dat kwam mede doordat de spelers van G1 in het geniep voorzitter Hans Jonker hadden weten te strikken als kloppend hart van de verdediging.

Vanaf het begin stoorde G1 knap op en zette de iets gezette selectie van ouders/trainers gelijk onder druk. De geslepen Sven wist daar binnen een paar minuten handig gebruik van te maken en liet keeper Addy M. met een fraaie diagonaal kansloos.

Al snel wisten de oudjes gelijk te maken, maar gelegenheidsspits Kaylee maakte met een geweldige volley de 2-1. En hoe de ouders/trainers ook hun best deden, het mocht niet baten. Aan de kant van G1 wisten Kaylee en Dennis het net achter Addy te vinden. Tegenover dat geweld konden de ouders/trainers niet op en moesten voor het zoveelste jaar het onderspit delven. Met een 6-4 zege stapte G1 van de grasmat.

Na afloop werd op het Rood-Zwarte Plein aangevallen op de door Pieter vers gebakken snacks. Een mooi einde van een seizoen dat in de voorjaarscompetitie een fraaie derde plaats heeft opgeleverd. Ook het volgend jaar belooft weer prachtig te worden, met hopelijk de clash met de hoofdmacht van voetbalvereniging Papendrecht weer op het programma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zestien pupillen van AAA presteren goed bij eerste competitiewedstrijd Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Jongen belandt onder betonwagen na aanrijding op rotonde in Alblasserdam; komt net niet onder de wielen terecht 112 8 uur geleden
• Het monument van de Mission Belle.
Presentatie van herdruk boek Mission Belle in Nieuw-Lekkerland Nieuws 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden