Afbeelding
Foto: Miranda van Amstel

Team Nynke Janse van KDO wint eerste prijs in Rotterdam

Sport 471 keer gelezen

ALBLASSERDAM/ROTTERDAM • Het turnteam van Nynke Janse van KDO Alblaserdam heeft zaterdag een eerste prijs gewonnen tijdens de tweede teamwedstrijd middebouw NTS meisjes niveau 4 in Rotterdam.

Nynke turnde in de eerste wedstrijd ‘s ochtends. Haar team is een mixtteam meisjes KDO Alblasserdam- OKK Ridderkerk. De meisjes spoorden de hele wedstrijd elkaar aan en waren heel enthousiast voor elkaar.

Nynke en haar team turnden een hele goede wedstrijd. Het team wat sterk aan elkaar gewaagd was qua niveau liet mooie sprongen zien en turnden op balk, brug en vloer erg mooie oefeningen.

Nynke is met haar team eerste geworden. Individueel werd Nynke elfde. Ook een heel mooi resultaat, vooral omdat de scores van de meisjes erg dicht bij elkaar lagen.

In de tweede wedstrijd moesten Femke de Boer en Marieke de Jong turnen. Ook zij turnden in een mixteam KDO Alblasserdam-OKK Ridderkerk.

Ook in dit team waren de meisjes erg aan elkaar gewaagd en de ging erg leuk met elkaar om. Het team turnde goede sprongen en deden op brug, balk en vloer hun uiterste best om mooie oefeningen te kunnen laten zien wat goed lukte.

Het team is derde geworden. Individueel is Marieke ook derde geworden. Femke werd zestiende.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden