Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Young Leaders & Young Lions organiseren Obstacle Experience

Algemeen 343 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op zaterdag 28 mei wordt er in het recreatiegedeelte (op het strandje) van het Lammetjeswiel in Alblasserdam een kleinschalige Obstacle Experience georganiseerd voor kinderen/jongeren vanaf 10 tot en met 17 jaar en hun ouders.

De organisatie van deze Obstacle  Experience ligt geheel in handen van een groep jongeren (Young Leaders). Zij hebben hiervoor de samenwerking gezocht met Young Lions die in het verleden al diverse Obstacle Experience hebben georganiseerd.

De Young Leaders onlangs een tien weken durende training afgrond en deze Obstacle Experience is de eindopdracht van deze training.

De Young Leaders willen met deze activiteit een statement maken dat buiten zijn, buiten spelen en buiten sporten gezond en leuk en gezellig kan zijn.

Op het strand van Het Lammetjeswiel komen dan ook vier obstakels te staan waarover heen geklommen, gesprongen en/of gekropen moet worden.

Elke half uur zal er een run starten en kunnen kinderen/jongeren het bijvoorbeeld tegen elkaar of tegen hun ouders opnemen.

De start is om 13.00 uur en de laatste run start om 15.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op instagram: www.instagram.com/obstacle_experience.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 21 uur geleden
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws gisteren
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden