• De kandidaten van de VVD in Papendrecht, met Sophia de Keizer in het midden vooraan en Dirk Stouthart rechts naast haar.
• De kandidaten van de VVD in Papendrecht, met Sophia de Keizer in het midden vooraan en Dirk Stouthart rechts naast haar. Foto: Aangeleverd

VVD Papendrecht presenteert kandidatenlijst en programma voor verkiezingen

Algemeen 839 keer gelezen

PAPENDRECHT • De VVD in Papendrecht heeft zaterdag de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma gepresenteerd.

“Mijn toekomstvisie voor Papendrecht is een gemeente waar je na een dag hard werken kan genieten van een schone, groene en veilige woonomgeving”, begint lijsttrekker en huidig fractievoorzitter Sophia de Keizer met een persoonlijke boodschap.

Ze vervolgt: “Een plaats waar je jezelf mag zijn, waar je kan genieten van onze prachtige faciliteiten die bestemd zijn voor jong en oud want er is voor elk wat wils. Hier kan je een goede opleiding volgen, hier kan je lekker sporten en heerlijk ontspannen. Ons grote aanbod van winkels, horeca en cultuur draagt daar enorm aan toe. bij. Ook het verenigingsleven is erg belangrijk. Papendrecht is van ons allemaal.”

Op nummer twee op de lijst voor de VVD staat Dirk Stouthart. Daarna volgen huidig raadslid Akkie Bokma, Sandra Verdoorn (die onlangs de overstap maakte van PAB naar de VVD), Peter-Jan van der Giessen en Désiree Capiteijns.

VVD-speerpunten voor de komende jaren zijn: geen verhoging van de OZB, fatsoenlijke lokale belastingen, in elke wijk een eigen team voor onderhoud aan het groen, beschikbare ruimte voor iedereen, waarbij bouwen erg belangrijk is, eerlijke politiek, sport en recreatie in de Vriesenpolder (het gebied ten noorden van de A15 en ten zuiden van de N214) en sociale voorzieningen die bestemd zijn voor hen die het écht nodig hebben.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Nieuwe inwoners kunnen bijvoorbeeld lid worden van De Wiekslag.
Bon jaar gratis lid van vereniging in Alblasserdam voor nieuwe inwoners is klaar (maar uitreiken kent nog 'hiccups') Nieuws 1 uur geleden
• Een blij verraste 100-jarige mevrouw Ouwerkerk.
Hoog bezoek voor de 100-jarige mevrouw Ouwerkerk Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Plantenbieb gaat maand lang open in De Rederij in Alblasserdam Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden