Afbeelding
Foto: Website CGK

Bezinningsavonden in de CGK in Noordeloos

Algemeen 743 keer gelezen

NOORDELOOS • Voor het nieuwe jaar staan er weer drie bezinningsavonden in de planning bij de Christelijk Gereformeerde kerk van Noordeloos. Als thema is gekozen voor ‘De orde van het Heil’.

De eerste bezinningsavond zal donderdag 27 januari plaatsvinden en heeft als deel thema: ‘Inleiding en Roeping’, ingeleid door prof. M.J. Kater. Hij is hoogleraar Praktische Theologie aan de Theologische Universiteit in Apeldoorn.

De avond begint om 19.45 uur en er is gelegenheid voor het stellen van vragen.

De data van overige avonden zijn 24 februari over ‘Wedergeboorte’ door ds. R. van Kooten en 31 maart over ‘Geloof en Bekering’ door ds. W. Harinck.

De opbrengst van de collecten op deze avonden zullen deze keer ten bate zijn van de Stichting Ismael. Stichting Ismaël is een interkerkelijke stichting die christenen in de Arabische wereld steunt met lectuur, gebed en diaconale hulp.

Voor meer informatie zie de website van de CGK-Noordeloos. www.cgknoordeloos.nl. De lezing zal ook uitgezonden worden via de live stream waarvan de link te vinden is op dezelfde pagina. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden