Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Gasten Zonnebloem Leerdam genieten van pannenkoeken

Algemeen 726 keer gelezen

LEERDAM • Op donderdag 17 maart was er eindelijk weer een gezellige activiteit voor de gasten van de Zonnebloem in Leerdam en omstreken.

Met een groep van circa 55 gasten en vrijwilligers werd er pannenkoeken gegeten in het sfeervolle restaurant Onder de Pannen in Leerbroek. Nadat iedereen een plekje had gevonden en welkom was geheten, werd er lekker gekletst en gesmuld van de overheerlijke pannenkoeken. Als toetje was er een heerlijk ijsje met kersen.

De gasten zijn stuk voor stuk ontzettend blij dat er weer een activiteit was en zij een middag erop uit konden voor iets gezelligs. En de vrijwilligers zijn blij dat zij weer iets kunnen betekenen voor de gasten van de Zonnebloem. Zonder uitzondering een waar feest voor iedereen. Na een paar gezellige uurtjes keerde iedereen voldaan weer huiswaarts.

Deze bijeenkomst maakt duidelijk waar de Zonnebloem voor staat en om draait: aandacht geven en een stukje plezier bieden aan de gasten. De Zonnebloem zet zich in voor alle mensen die door hun lichamelijke beperking in een sociaal isolement dreigen te komen.

De Zonnebloem afdeling Leerdam en omstreken is een actieve afdeling circa 100 gasten en 28 vrijwilligers. De afdeling verzorgt circa 10 keer per jaar gezellige bijeenkomsten of een uitstapje. Optreden van een koor, bingo spelen, samen de kerstmaaltijd nuttigen, kersen eten in een kersenboomgaard zijn een aantal van de activiteiten die voor dit jaar op het programma staan. Maar ook het bezoeken van mensen thuis voor een praatje, een luisterend oor, spelletje of een wandeling zijn activiteiten die de vrijwilligers doen.

In het enthousiaste bestuur is een vacature voor een voorzitter. Voor meer informatie of aanmelding: Conny de Zwart via cmdezwart@hetnet.nl of 06-53127762.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden