Afbeelding
Foto: Rob Gieling

Activiteiten in kader van ‘Doortrappen’ in de gemeente Vijfheerenlanden

Algemeen 382 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Veilig op- en afstappen, beweeg- en evenwichtsoefeningen. Het komt allemaal aan bod tijdens de activiteiten ‘Doortrappen’ die binnenkort van start gaan in de gemeente Vijfheerenlanden.

Organisatie is in handen van Team Sportservice Vijfheerenlanden, dat iedereen zo lang mogelijk veilig, verantwoord en met plezier wil laten fietsen.

Op dinsdag 29 maart start het eerste Doortrappen evenement op het Glaspark in Leerdam. De deelnemers krijgen bij ontvangst om 10.00 uur een heerlijk kopje koffie of thee. Daarna volgt een interactief programma met praktische informatie. Doortrappen gaat ook nog langs in Ameide op 31 maart, in Meerkerk op 5 april en in Vianen op 7 april. Op alle datums van 10.00 tot 12.00 uur.

Het zijn interactieve ochtenden, waarbij er aandacht wordt besteed aan veilig op- en afstappen, beweeg- en evenwichtsoefeningen en krijgen deelnemers handige tips over het gebruik van de fiets. In Leerdam en Vianen kunnen deelnemers kennismaken met een zitfiets. Dit alles om de kans op een val zo klein mogelijk te maken maar bovenal het plezier in fietsen te behouden.

Deelname aan de activiteiten van Doortrappen is gratis. Aanmelden kan bij Britt Holtz-Hendrikse, Buurtsportcoach Team Sportservice Vijfheerenlanden, via bholtz@teamsportservice.nl of 06-17652574.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden