Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Sponsoractie voor buurtAED in Stadspodium GO Leerdam

Algemeen 183 keer gelezen

LEERDAM • Het bestuur van Stadspodium GO heeft de wens uitgesproken om een AED aan de buitengevel van Stadspodium GO in Leerdam te plaatsen. 

Het bestuur vindt het zeer belangrijk dat in geval van nood een AED in de buurt van GO aanwezig is. Hiermee wordt de overlevingskans van bezoekers en buurtgenoten die een hartstilstand krijgen vergroot.

De aanschaf en het onderhoud van een AED is echter een kostbare aangelegenheid. Daarom start het bestuur van GO een sponsoractie om het beoogde bedrag van 1660 euro bij elkaar te brengen. Dit wordt gedaan door middel van BuurtAED, in samenwerking met de Hartstichting & Philips.

Inwoners van Leerdam en omgeving kunnen als sponsor een hartslag doneren. Een hartslag kost 10 euro. Er zijn dus 166 hartslagen nodig. 

De buurtAED actie is één maand geldig en wordt gestart op dinsdag 1 februari. Doneren kan via: buurtaed.nl. Zoek daar op actie, Dr. C. Voogdplein en vervolgens kan er gedoneerd worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 22 uur geleden
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws gisteren
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden