Afbeelding
Foto: Corina van den Berg

Snertwandeling, landgoed Waardenburg en Neerijnen

Algemeen 173 keer gelezen

NEERIJNEN • De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op dinsdag 28 december 2021 een stevige wandeling door de Rijswaard, met snert na afloop. 

Terwijl de agenda in december bij veel mensen vol is, verkeert de natuur voor een belangrijk deel in winterrust. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven valt. De boswachters nemen de deelnemers tijdens deze excursie mee door de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal. De dagen zijn kort en aan het eind van de middag is de kans groot dat de reeën uit hun schuilplaats komen.

In december kan het gebied wel nat zijn dus goede schoenen of laarzen zijn noodzakelijk. Bij hoog water is de uiterwaard niet toegankelijk, dan blijven we in het parkbos waar ook veel te zien is. De wandeling wordt afgesloten met een lekkere kop erwtensoep in de uitspanning van het Stroomhuis Neerijnen. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Start: 13.30 uur. Duur: ca. 2,5 uur. Deelname: 10,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 7,50 euro p.p., donateurs GLK 5,00 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies.


Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden