Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Wensboom in Burcht van Haeften

Algemeen 269 keer gelezen

HAAFTEN • In de ‘kas’ van de Burcht van Haeften staat een grote wensboom, waar jong en oud zijn of haar wensen voor 2022 kan ophangen. De boom is gesponsord door JP Mondzorg uit Haaften.

Normaliter is er de grote kerstmarkt in de Burcht, waar vele mensen op af komen, maar deze kon door de coronamaatregelen natuurlijk niet doorgaan. Helaas! Als alternatief hebben bestuur en medewerkers nu de boom geplaatst.

Voor 2022 hoopt het bestuur op een jaar waarin weer meer gezamenlijkheid en ontmoetingen tussen mensen mogelijk zijn. Samen met de nieuwe beheerder, Janneke Holleman, en de overige medewerkers en vrijwilligers hebben zij veel zin om te bouwen aan een gezellige en levendige ontmoetingsplek in de Burcht. Samen met bewoners!

Heb jij ook een mooie wens? Voor jezelf, voor een ander, of voor de Burcht? Schrijf een kaart of maak een eigen creatie en kom deze in de boom hangen! Hoe voller de boom, hoe mooier!

Namens bestuur, medewerkers en vrijwilligers wenst de Burcht heel Haaften alvast fijne feestdagen en een prachtig en gezond 2022.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden