Links Eva Frerichs en Patrick Versseput van Hondenschool Geldermalsen, rechts Angelique Arts en Muriël Bosker van het bestuur van RV de Malsnaruiters
Links Eva Frerichs en Patrick Versseput van Hondenschool Geldermalsen, rechts Angelique Arts en Muriël Bosker van het bestuur van RV de Malsnaruiters Foto: Marjolein Hakkert

Samenwerking RV de Malsnaruiters met Hondenschool Geldermalsen

Algemeen 918 keer gelezen

GELDERMALSEN • Zaterdag 11 december hebben Rijvereniging de Malsnaruiters uit Buurmalsen de samenwerking met Hondenschool Geldermalsen beklonken.

Na een proefperiode van 3 maanden was het dan zover, Eva Frerichs van Hondenschool Geldermalsen kan haar trainingen blijven geven op het terrein van de Malsnaruiters. 

Achterop het terrein is een omheining geplaatst waarbinnen de hondentrainingen worden gegeven. Het was voor de leden van de rijvereniging en voor de hondenbezitters even wennen aan elkaar, maar de proefperiode is glansrijk doorstaan! 

Op donderdagochtend en zaterdag zijn de trainingen van de hondenschool. Geïnteresseerden zijn altijd welkom om een kijkje te komen nemen.  

Namens de Malsnaruiters; Welkom Hondenschool Geldermalsen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden