• Samenloop voor Hoop in 2017.
• Samenloop voor Hoop in 2017. Foto: Ab Donker

Samenloop voor Hoop gaat verder als Wandel voor het Leven

Algemeen 238 keer gelezen

NEERIJNEN • ‘Wandel voor het leven’ is de nieuwe naam waaronder de organisatie van Samenloop voor Hoop Neerijnen verder gaat met het organiseren van een wandelevenement om geld op te halen voor, onder andere, KWF. 

Nadat KWF in april is gestopt met het concept Samenloop voor Hoop is de organisatie van Neerijnen bij elkaar gaan zitten en heeft besloten, onder een eigen stichting, een soortgelijk evenement te organiseren.

“De saamhorigheid en verbondenheid die het evenement tot stand weet te brengen moet gewoon in onze regio blijven”, zegt Bert Vos, voorzitter van de organisatie. “Samen met teams, eregasten en vrijwilligers, maken we een prachtig evenement met een lach en een traan”. 

De opbrengst gaat naar het KWF, Toon Hermans Huis Tiel en een lokaal doel dat zich inzet voor kanker. Dat laatste doel wordt samen met de teams gekozen.

In november wordt de eerste aftrap gegeven in aanloop naar het wandelevenement, wat gaat plaatsvinden op 20 en 21 mei 2022 bij Kasteel Neerijnen. Tijdens deze aftrap worden de nieuwe plannen verteld en kunnen er vragen worden gesteld.

De aftrap naar het wandelevenement vindt plaats op dinsdag 16 november in de Koeldert in Waardenburg en op dinsdag 23 november in De Schenkerij De Beurs in Geldermalsen. Beide avonden beginnen om 20.00 uur. De dan geldende coronamaatregelen worden gehanteerd, in ieder geval een QR-code scan en kun je je vooraf aanmelden via wandelvoorhetleven@gmail.com.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden