• Barend van Doorn (Bzn) en Kees Huijgen (Bedrijfsleider) onthullen de boom ter gelegenheid van de fusie.
• Barend van Doorn (Bzn) en Kees Huijgen (Bedrijfsleider) onthullen de boom ter gelegenheid van de fusie. Foto: Van Doorn

Signa Terra gaat verder als Van Doorn

Algemeen 958 keer gelezen

GELDERMALSEN • Op 17 juli 2021 fuseerden Van Doorn en Signa Terra. Na 25 jaar Signa Terra gaan zij nu verder als Van Doorn. Vanwege de coronamaatregelen konden zij dit moment pas dit najaar vieren. 

Op 23 september nam Van Doorn, in aanwezigheid van de oprichter Barend van Doorn (Bzn), officieel afscheid van Signa Terra. Als blijvende herinnering aan Signa Terra werd er een boom onthuld en ontving Barend van Doorn (Bzn) een schilderij met daarop ‘alle groene vingers’ van Van Doorn.

Met de oprichting van Signa Terra in 1995 werd onze expertise uitgebreid met ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen en particuliere tuinen. De afgelopen 25 jaar heeft Signa Terra vele mooie werken mogen uitvoeren, waaronder de aanleg en onderhoud van diverse particuliere tuinen en stadsparken. Dit werk wordt voortgezet onder Van Doorn.

Samen vormt Van Doorn één werkfamilie die zich dagelijks inzet voor een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar ook veel hetzelfde gebleven. Met verschillende bedrijven zorgen zij al ruim 55 jaar voor een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. Klanten kunnen gebruikmaken van een breed pakket aan diensten op het gebied van infra, verkeer, groen en verduurzaming.

V

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden