Afbeelding
Foto: aangeleverd

Herfstmarkt HartenHoeve groot feest

Algemeen 182 keer gelezen

DEIL • Het was een gezellige drukte op het met ballonnen en slingers versierde terrein van de HartenHoeve afgelopen zaterdag. De herfstmarkt ter ere van het 20 jarig bestaan van de zorgmanege, was een groot feest voor jong en oud.

Wie de HartenHoeve bezocht werd van harte welkom geheten met aanvullende informatie over de corona maatregelen. Op het terrein waren leuke spullen te koop, spelletjes te doen en was heerlijk eten te koop. Zo ook de taarten van de Heel de HartenHoeve bakt wedstrijd die gewonnen is door Anna en Jade met de paardencupcakes. Wie durfde mocht een rondje mee op het vliegend tapijt achter het beroemde Brabants Span.

De dag werd afgesloten met een ‘jubileum show’. De oude hond Joep en kat Jennis haalden herinneringen op aan 20 jaar HartenHoeve afgewisseld met spectaculaire paarden optredens van kinderen die op de manege rijden.

“We kijken terug op een geslaagde dag”, zegt directeur Christien van Harten. “Het was écht een feestje en we voelden ons allemaal een beetje jarig.” Met de opbrengst van de markt is een nieuw paard gekocht voor de lessen voor mensen met én zonder een beperking. Het paard heeft de toepasselijke naam ‘Jubilee’.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden