Afbeelding

Inloopbijeenkomst 6 oktober over verkeerssituatie bij Hellouw

Algemeen 96 keer gelezen

HELLOUW • Op woensdag 6 oktober organiseert de gemeente West Betuwe een inloopbijeenkomst over de verkeerssituatie bij Hellouw. Dit gaat om de aansluiting van het dorp op de provinciale Graaf Reinaldweg. 

De inloopbijeenkomst is in dorpshuis De Biskamp van 16.30 tot 21.00 uur. Alle inwoners van het dorp zijn uitgenodigd om hier informatie te krijgen en hun voorkeur door te geven.

Al lange tijd denkt de gemeente West Betuwe (en eerder de gemeente Neerijnen) na over de verkeerssituatie in Hellouw. Specifiek over de aansluiting tussen het dorp en de provinciale weg (N830). Om de verkeerssituatie veiliger te maken, bedacht de gemeente drie verschillende varianten. De gemeente wil nu graag van inwoners van Hellouw weten welke variant hun voorkeur heeft. Daarom is op 6 oktober een inloopbijeenkomst. De gemeente, gemeenteraad en inwoners ontmoeten elkaar hier om in gesprek te gaan.

Uitnodiging per post

Alle inwoners van Hellouw hebben een uitnodiging voor de bijeenkomst via de ontvangen. De brief geeft uitleg over de drie varianten. Ook zit er een antwoordstrook bij, waarmee ze hun voorkeur kunnen doorgeven. De ingevulde strook kunnen ze tijdens de bijeenkomst inleveren of in de bijgevoegde envelop terugsturen naar de gemeente.

Kom ook langs

Woont u in of rond Hellouw? Op woensdag 6 oktober gaan de raadsleden en de gemeente graag met u in gesprek. U kunt vragen stellen over de verschillende varianten. En uw voorkeur doorgeven. Tussen 16.30 en 21.00 uur bent u welkom in dorpshuis De Biskamp. Door de coronamaatregelen is het een inloopbijeenkomst. U kunt zelf kiezen wanneer u langskomt. Zo kunnen we elkaar veilig ontmoeten.


Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden