Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Poppendokter houdt spreekuur tijdens KinderBoekenFeest

Algemeen 499 keer gelezen

GELDERMALSEN • Tijdens het KinderBoekenFeest is er op 9 oktober in de bibliotheek in Geldermalsen een poppendokter van het Repair Café aanwezig. 

Zij helpt om zieke knuffels of poppen weer beter te maken. Ook kan men kapot speelgoed meenemen. Een reparateur zal zijn best doen om het te repareren. De hulp van de poppendokter en de reparateur is gratis.

Iedereen met een zieke knuffel, pop of kapot speelgoed kan langskomen. Aanmelden kan via de agenda op de website van bibliotheek Geldermalsen. Daar is alle benodigde informatie te vinden over een bezoek aan de poppendokter of de reparateur.

Voor diegenen die 9 oktober niet langs kunnen komen, is het goed om te weten dat het Repair Café, onder het motto “Weggooien?, Mooi niet!” , elke laatste zaterdag van de maand te bezoeken is. 

Van 11.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek van Geldermalsen/De Pluk en elke 2de woensdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur in het Dorpshuis Toevershof in Varik/Heesselt. Ook dan is men van harte welkom met een zieke knuffel of kapot speelgoed of andere kapotte spullen.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden