Twee bezorgers van tafeltje dekje
Twee bezorgers van tafeltje dekje Foto: H. van Oord Welzijn West Betuwe

Gezocht: vrijwillige bezorgers van warme maaltijden in Haaften

Algemeen 560 keer gelezen

HAAFTEN • Welzijn West Betuwe zoekt dringend nieuwe vrijwillige chauffeurs die warme maaltijden bezorgen bij ouderen en alleenstaanden in de regio Haaften. Er is een aantal chauffeurs gestopt, waardoor de planning onder druk komt te staan. Belangstellenden die zin en tijd hebben om maaltijden te bezorgen en daarmee kwetsbare inwoners blij te maken, kunnen zich melden als vrijwillige chauffeur bij tafeltje dekje.

“Het is super leuk werk. Sommige staan al voor het raam te wachten. Ze zijn altijd blij mij te zien,” aldus één van de chauffeurs. Het is voor de meesten hét moment van de dag waar ze naar uit kijken. Bij sommige afnemers helpt de chauffeur mee met het uitpakken van de maaltijd en met anderen is er een praatje.  

Werkzaamheden

Chauffeurs worden ongeveer 5 keer per jaar ingeroosterd en rijden dan van zaterdag t/m vrijdag van circa 11.00 uur tot 12.45 uur. Kan je een halve week rijden, dan is dat bespreekbaar. De warme maaltijden worden bereid door Wittenbergzorg. Hier worden maaltijden opgehaald en vervolgens bezorgd aan zo’n 12-13 deelnemers.

Interesse/meer informatie

Op de vacaturebank van Welzijn West Betuwe https://welzijnwestbetuwe.nl/vacatures/ is de vacature ‘Warme maaltijden bezorgen (Tafeltje dekje) in Haaften’ te vinden. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Welzijn West Betuwe via 0345-573688 en vraag naar Hetty van Oord.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden