Afbeelding
Foto: aangeleverd

Actie tegen eenzaamheid: ‘Deel samen een tompouce’

Algemeen 155 keer gelezen

WEST BETUWE • Van donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober wordt de Week tegen Eenzaamheid. In West Betuwe gebeurt dat met de actie ‘Deel samen een tompouce’. 

‘Deel samen een tompouce’ is een actie van de GGD Gelderland-Zuid, de HEMA Geldermalsen, Welzijn West Betuwe en de gemeente West Betuwe. Inwoners uit West Betuwe kunnen op vertoon van de bon twee tompoucen verkrijgen bij de HEMA in Geldermalsen. De bon staat in het weekblad van 28 september van het Kontakt West Betuwe. 

De actie geldt vanaf donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober. Hierbij geldt één bon per persoon en op is op. Er zijn 500 tompoucen beschikbaar. Wie geen bon heeft ontvangen kan een mailtje sturen naar communicatie@westbetuwe.nl.

Buurtactiviteiten
In West Betuwe vinden veel buurtactiviteiten plaats in de dorps- en buurthuizen en bij de dagbesteding. De contacten tijdens deze activiteiten zijn belangrijk voor de onderlinge ontmoeting en het versterken van de buurtnetwerken.

De inwoners die deelnemen aan deze activiteiten kunnen niet altijd makkelijk naar de HEMA komen. Daarom bezoeken de GGD Gelderland – Zuid en Welzijn West Betuwe tijdens de Week van de Eenzaamheid de activiteiten. En verrassen de inwoners met wat lekkers. 

Meer informatie via www.socialekaart.westbetuwe.nl of neem contact op met consulent Ouderen Babs Bergs. Zij is beschikbaar via telefoonnummer 06-38095381. Op de website van www.welzijnwestbetuwe.nl staat ook een activiteitenagenda. 

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden