Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Gerrit-Jan 25 jaar in dienst bij Holland Goot

Algemeen 171 keer gelezen

deil • In 2022 is bedrijfsleider Gerrit-Jan 25 jaar in dienst bij Holland Goot. Als 18-jarige jongen kwam Gerrit-Jan solliciteren voor een functie als monteur in Deil. Dakgoten uitdraaien en monteren, regenpijpen monteren en urenlang rijden met de bus.

Na 4 jaar werd het pand echter te klein en verhuisde Gerrit-Jan met het bedrijf mee naar Leerdam om vervolgens in 2003 weer terug in Deil te komen, in het vernieuwde pand van Holland Goot op de Beemdstraat 4f in Deil. 

Na ruim 10 jaar zelf de montage gedaan te hebben werd het ook voor Gerrit-Jan tijd om de volgende stap te zetten. Aangezien Holland Goot een aardige groei mee had gemaakt in de voorgaande tijd en het personeelsbestand gegroeid was naar 6 buiten dienst medewerkers mocht Gerrit-Jan plaatsnemen achter het bureau in plaats van buiten op de steigers. 

Al snel zorgde Gerrit-Jan met zijn nieuwe visie en strategie voor een nog groter klantenbestand. Nu 15 jaar na deze stap is Holland Goot mede door zijn toedoen gegroeid naar een stabiele organisatie met een dubbele bezetting. Een prestatie waar Holland Goot trots op mag zijn. Daarom is Gerrit-Jan vrijdag in het zonnetje gezet met een professionele barbecue om deze mijlpaal te vieren. Officieel is het pas in januari 2022, maar nu kan er deze zomer al worden genoten.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden