Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Oproep deelname dagbesteding dorpshuis Tricht

Algemeen 398 keer gelezen

TRICHT • Het dorpshuis Tricht heeft in samenwerking met de zorgorganisatie SZR het initiatief genomen om in het najaar te starten met een dagbesteding voor ouderen, kleinschalig en in hun vertrouwde dorpsomgeving.  

Het dorpshuis Tricht biedt ruimte aan om dit twee dagen per week mogelijk te maken. Op 12 en 13 juli j.l. werd er proefgedraaid in het dorpshuis met ouderen van de dagbesteding in Beesd (die in die week niet terecht konden op hun locatie in het Klokhuis). De huiselijke sfeer van het dorpshuis en o.a. de jeu de boules baan vielen goed in de smaak bij hen! 

Deze ervaring sterkt ons des te meer om in het dorpshuis een dagbesteding te beginnen voor ouderen in Tricht en omgeving. Een startdatum is er nog niet, maar wel staat er al een professioneel team en een groep enthousiaste vrijwilligers klaar om te beginnen! 

Kent u bewoners die in aanmerking komen voor dagbesteding of wilt u zelf informatie inwinnen? Dat kan. U kunt contact opnemen met het Zorg Adviespunt van SZR. Contactpersoon is Suzanne Markt, zij is van dinsdag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar. Mensen kunnen bellen naar 0800-0588 (gratis) of mailen naar zorgadviespunt@szr.nl



Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden