Afbeelding
Foto's: Stef van Gelderen

Open dag GVV Geldermalsen

Sportt 507 keer gelezen

GELDERMALSEN • Voetbalvereniging GVV Geldermalsen hield op zaterdag 28 augustus een open dag. 

Dit was tevens de kick off voor het seizoen 2021-2022. De vakantie was bijna voorbij en dus was het weer tijd voor de kick off van het nieuwe seizoen. De jongste jeugdteams doorliepen allerlei leuke trainingsvormen om het nieuwe voetbalseizoen weer af te trappen.

Van 10.00 tot 13.00 uur werden de activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Daarnaast speelden twee van de juniorenteams een thuiswedstrijd: om 12.00 uur GVV JO17 - BLC JO17- en om 14.30 uur GVV JO19 - GRC 14 JO19. De nieuwe Hoofdtrainer Jef Vels en diverse jeugdtrainers waren aanwezig. Bij het betreden van het terrein werd de nieuwe uitstraling meteen duidelijk. Daarnaast is er veel gedaan aan energiebesparingen door onder andere een nieuw dak te plaatsen. 

Over GVV
GVV is een vereniging met een ondernemend, prestatiegericht en creatief karakter. GVV is opgericht op 10 mei 1930 en vanaf die tijd is de club uitgegroeid tot een club met meer dan 300 leden, waarvan ruim 260 actief voetballend. In totaal komen er wekelijks 7 senioren (2 zaterdag en 5 zondag), 3 junioren en 7 pupillen teams in actie. Dit gebeurt zowel in representatief als recreatief verband. GVV heeft het streven om volgend seizoen in totaal met 20 actieve teams aan de competitie deel te nemen.
Naast de vooral prestatie gerichte teams bestaat GVV natuurlijk uit een nog groter aantal recreatieve teams, zowel bij de senioren als bij de jeugd. Het is GVV er veel aan gelegen om ook voor deze recreatieve sporters een prettige en open vereniging te zijn.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Voetbalvereniging GVV Geldermalsen hield een open dag.
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden