Afbeelding
Foto: aangeleverd

Lijsttrekker Jaap Breur ‘apetrots’ op D66-lijst Vijfheerenlanden

Algemeen 712 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Jaap Breur uit Vianen is gekozen tot lijsttrekker voor D66 Vijfheerenlanden bij de komende gemeenteraadsverkiezing. 

De huidige fractievoorzitter Klaas de Zwaan, eveneens uit Vianen, is op plek drie terug te vinden. Nieuwe gezichten completeren de top vijf. Plek twee wordt ingenomen door de jonge Zijderveldse Pascalle van Hemert. Op plek vier en vijf staan respectievelijk Cees Vis en Debby de Lima, beiden woonachtig in Leerdam. De huidige wethouder namens D66 Vijfheerenlanden, Christa Hendriksen, is lijstduwer. Zij stelt zich opnieuw beschikbaar als wethouderskandidaat.

Afdelingsvoorzitter Arie de Groot is verheugd: “Het is een teken van kracht van onze afdeling dat zoveel goede mensen zich willen inzetten voor onze gemeente en de progressieve idealen van D66. Deze lijst is een afgewogen mix van talent, kwaliteit, expertise en vernieuwing.”

Ook lijsttrekker Jaap Breur is ‘apetrots’ op de lijst. “We staan in de startblokken. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen het progressieve geluid van D66 luid en duidelijk laten horen. Met deze ambitieuze groep gaan we Vijfheerenlanden nog duurzamer en mooier maken.” Ook ‘running mate’ Pascalle van Hemert stroopt haar mouwen op: “Als geboren en getogen dorpeling wil ik me inzetten om de gemeente aantrekkelijk te maken voor de komende generaties. Daarom voel ik me thuis ik bij D66 Vijfheerenlanden. Ik zie uit naar de campagne.”

De gehele lijst en meer informatie over de kandidaten is terug te vinden op de website van de partij: www.vijfheerenlanden.d66.nl

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden