Afbeelding
Foto: Stockfoto123RF

Geen Nieuwjaarsreceptie maar Nieuwjaarscappuccino in gemeente Vijfheerenlanden

Algemeen 382 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Burgemeester Sjors Fröhlich presenteert op zaterdag 8 januari van 10:00 tot 13:00 uur de Nieuwjaarscappuccino.

In deze live radio-uitzending schuift ieder half uur een wethouder aan, kunnen inwoners vragen stellen of nieuwjaarswensen uitspreken, wordt teruggeblikt en vooruitgekeken en klinkt natuurlijke heerlijke muziek. 

Met de Nieuwjaarscappuccino willen de burgemeester en wethouders inwoners thuis een heel goed nieuw jaar wensen.

Vragen van inwoners
De burgemeester en wethouders gaan op 8 januari graag met inwoners in gesprek. Tot 3 januari kunnen inwoners vragen (met naam, woonplaats en telefoonnummer) mailen naar kabinet@vijfheerenlanden.nl. Misschien wordt de vraag dan live tijdens de Nieuwjaarscappuccino beantwoord.

Lukt dit niet tijdens de radio-uitzending, dan komen de burgemeester en wethouder hier in januari of februari op een andere manier op terug.

Nieuwjaarswensen inspreken
Hoe leuk zou het zijn als inwoners in Vijfheerenlanden elkaar op de radio een mooi nieuw jaar wensen. Inwoners kunnen hun nieuwjaarswens tot 6 januari inspreken via de voicemail van burgemeester Fröhlich door te bellen naar nummer 06–50002617.

De gemeente maakt de radio-uitzending in samenwerking met streekomroep SRC. Zij zenden op radio en televisie veel lokaal getinte programma’s en speciale gebeurtenissen uit, waaronder de Nieuwjaarscappuccino. 

De uitzendingen van SRC zijn gericht op Vijfheerenlanden en Rivierenland. De Nieuwjaarscappuccino is op zaterdag 8 januari van 10:00 tot 13:00 uur live op de radio (via 95.6 MHz in de ether), televisie (via nagenoeg alle providers) en online (www.src.fm) te horen en te zien. Kijk voor alle kanalen op www.src.fm/ontvangst.

Nieuwjaarstoespraak
Met een radio-uitzending voor alle inwoners, biedt de gemeente Vijfheerenlanden een mooi alternatief voor de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie die ook dit jaar niet door kan gaan.

Op 3 januari om 10:00 uur plaatst de gemeente de officiële nieuwjaarstoespraak van de burgemeester op de website www.vijfheerenlanden.nl en social media-kanalen (facebook.com/5heerenlanden en twitter.com/5heerenlanden).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden