Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Online Boutdraaimiddag Supportersvereniging Door Weer en Wind LRC Leerdam

Algemeen 194 keer gelezen

LEERDAM • Supportersvereniging Door Weer en Wind van LRC Leerdam houdt een online Boutdraaimiddag op zaterdag 18 december. 

De traditionele middag mag dit jaar weer niet live gehouden worden, maar de Boutdraaimiddag wordt online aangeboden. Het zou toch zonde zijn als er dit jaar geen lekker stuk vlees van slager Rien Baas of een amandelstaaf van Bakker Bart op de kersttafel staat. 

Deelnemers kopen hun lootjes van tevoren, ontvangen hun lotnummers per mail en kijken zaterdag 18 december naar de online trekking, live vanuit de kantine. Loten zijn te koop via www.vvlrc.nl of via de link. Bestel voor dinsdag 14 december lootjes en ontvang een tikkie of een betaalverzoek. 

Op 16 of 17 december worden de lootjes en een link om online mee te kijken met de trekking per mail verzonden.

Er zijn twee verschillende rondes met prijzen. Ronde A: eerste prijs: Kalkoen-dijen; tweede prijs: vleesschotel; derde prijs: kip; vierde: prijs amandelstaaf. Ronde B: eerste prijs: Specialiteiten Vlees Box; tweede prijs: gourmetschotel; derde prijs: rollade; vierde prijs: amandelstaaf.

Na de trekking ontvangen alle winnaars nog een berichtje met wat ze gewonnen hebben. Deelnemers hoeven dus niet per se online mee te kijken om een prijs te winnen. De gewonnen prijzen kunnen op een nader te bepalen tijdstip voor de Kerstdagen worden opgehaald.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden