Afbeelding
Foto: 123rf.com

Samen zijn op eerste kerstdag bij Open Huiskamer Vianen

Algemeen 271 keer gelezen

VIANEN • De afgelopen jaren organiseerde Open Huiskamer Vianen op 25 december een groot kerstdiner voor alleengaanden. Door de corona maatregelen kon dat vorig jaar helaas niet plaatsvinden en ook dit jaar zal de kerstviering anders worden, maar kerst overslaan is zéker geen optie. 

Open Huiskamer Vianen is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Voor mensen die behoefte hebben aan (meer) contact. Er zijn verschillende activiteiten voor verschillende groepen. Elkaar ontmoeten, nieuwe contacten maken, elkaar ondersteunen, ervaringen delen, sámen iets doen, daarvoor kan men er terecht. De activiteiten worden georganiseerd door vrijwilligers die ook in de buurt wonen. Niemand hoeft alleen te zijn op eerste kerstdag. 

Denkend in termen van wat er wél kan, is gekozen voor het aanbieden van twee bijeenkomsten in kerstsfeer op 25 december. Het is een mooie gelegenheid om samen te zijn op eerste kerstdag. Men kan kiezen uit twee momenten, waarop samen, onder het genot van drankjes, hapjes en muziek, van het kerstfeest kan worden genoten. 

Kerstmoment één is van 11:00 tot 12:30 uur, kerstmoment twee van 14:00 tot 15:30 uur. Per moment kunnen maximaal 15 personen deelnemen. De entree bedraagt 2,50 euro. Aanmelden kan vóór 20 december via Mariska Eiflaar, 06-45936758 of via openhuiskamer@welzijnvianen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden