Afbeelding
Foto: Stockfoto

CDA Vijfheerenlanden zoekt mantelzorgers

Algemeen 286 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Het CDA Vijfheerenlanden is op zoek naar mantelzorgers die zij, op de dag van de mantelzorg, in het zonnetje kunnen zetten.

Mantelzorgers zijn onzichtbare helden! Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Daarom zet het CDA Vijfheerenlanden in de week van 10 november drie mantelzorgers in de schijnwerpers: want hun zorg mag gezien worden. 

Overal in Vijfheerenlanden zijn onzichtbare helden te vinden, jong en oud, van het kleinste dorp tot aan de steden. Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering. 

Omdat de mantelzorgers bescheiden en op de achtergrond hun werkzaamheden uitvoeren, zijn ze voor het CDA echter niet makkelijk te vinden. Kent u een mantelzorger en vindt u dat hij of zij een bloemetje verdient? Geef dan de gegevens door via info@cdavijfheerenlanden.nl of spreek een van de raadsleden aan. 

Hoewel het voor een mantelzorger vaak vanzelfsprekend is om te zorgen voor een geliefde, is mantelzorger zijn niet altijd even makkelijk. Het CDA Vijfheerenlanden vindt het al jaren belangrijk om extra waardering te tonen naar hen die vrijwillig, en vrijwel dagelijks, zorgen voor een ander. En daarvoor is de Dag van de Mantelzorg in het leven geroepen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden