• Sport en bewegen in Vianen.
• Sport en bewegen in Vianen. Foto: Aangeleverd

Weerbaarheid en karate in Vianen

Algemeen 914 keer gelezen

VIANEN • Tijdens de nationale sportweek is Sport en Bewegen Vianen begonnen met het aanbieden van verschillende nieuwe sporten en/of sportcursussen.

Op deze manier hoopt Sport en Bewegen nog meer mensen te bereiken, met als uiteindelijke doel: zoveel mogelijk mensen laten sporten en bewegen. 

Vrijdag 24 september startte Sport en Bewegen met de acht weken durende sportcursus Weerbaarheid Kanjers. Deze sportcursus is speciaal voor kinderen en jongeren die sociaal wat achterlopen en die wel een boost voor hun zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Door de basisprincipes van het judo, kickboksen en karate toe te passen tijdens de verschillende sport- en spelactiviteiten wordt geprobeerd hiernaar toe te werken. 

Deze cursus vindt plaats op de vrijdagmiddag van 16:00 uur tot 16:55 uur bij Sport en Bewegen Vianen (Badhuisstraat 22), dit is voor kinderen/ jongeren van 8 tot en met 14 jaar. 

Vorige week maandag al begon Sport en Bewegen met het aanbieden van Karate voor jeugd en senioren. Dit onder de professionele leiding van oud-Europeeskampioen en karateleraar Rick-Vincent. 

Karate is een eeuwenoude van Oorsprong oosterse vechtkunst die vooral bestaat uit trap- en stoottechnieken, tevens staan respect en discipline hoog in het vaandel. De lessen worden in de Kyokushinkai stijl gegeven. 

De les voor de jeugd (tot en met 14 jaar) is van 18:00 uur tot 18:55 uur en de les voor 15 jaar en ouder van 19:00 uur tot 20:00 uur in de dojo van Sport en Bewegen Vianen. 

Meer informatie over beide sportactiviteiten: sportschool@sportenbewegen.com of 0347-373629.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden