Afbeelding
Foto: ingimage

Nieuw platform in Vijfheerenlanden voor kunst- en cultuuraanbieders

Algemeen 408 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Er is een nieuw platform voor alle kunst- en cultuuractiviteiten van Vijfheerenlanden: www.kunstcultuurvhl.nl.

Deze website van Kunst&Cultuur Vijfheerenlanden staat voor een kijkje nemen bij en het ontdekken van culturele activiteiten in en rondom de gemeente Vijfheerenlanden. Organisaties die culturele activiteiten aanbieden, kunnen deze hier op plaatsen. 

Bezig met het organiseren van workshops, voorstellingen, muzieklessen, lezingen, enzovoort? Of voor een fanfare, harmonie, orkest, koor, toneel-, boeken-, techniek- of natuurclub, dans-, toneel- of muziekschool, schilder- en/of tekenclub, handvaardigheidsclub, historische vereniging, archeologieclub of iets anders actief waarbij kunst en cultuur in Vijfheerenlanden gemoeid zijn? Plaats dan de activiteiten op kunstcultuurvhl.nl

Zo kunnen inwoners ervaren hoe bruisend cultureel Vijfheerenlanden is en kan er met elkaar voor worden gezorgd er meer leden, deelnemers en/of bezoekers komen. 

Want de aankondiging komt niet alleen op de website, maar ook in de nieuwsbrief en op Social Media. Berichten op Facebook hebben gemiddeld al 1.500 hits.

Voor het plaatsen van activiteiten kan er op de website kunstcultuur.vhl worden gegaan naar: ‘Ik woon in Vijfheerenlanden’. Bij het artikel ‘Activiteit, evenement of oproep op onze website plaatsen?’ is een knop ‘Aanmelden’ voor het aanmaken van een account.

Wie vragen heeft, kan contact opnemen met Cintha de Vreede, Programmamanager Cultuureducatie en -participatie, cdvreede@samendoen.expert, 06-27536859.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden