Afbeelding

Mantelzorgers gemeente Vijfheerenlanden van harte welkom bij lunch

Algemeen 1.529 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Mantelzorgers in Vijfheerenlanden kunnen op zaterdag 13 november genieten van een overheerlijke lunch op. Tijdens de landelijke Week van de Mantelzorg zet de gemeente Vijfheerenlanden haar mantelzorgers in het zonnetje voor de zorg die zij geven aan hun naaste.

Je bent mantelzorger als je zorgt voor een familielid, vriend of buur die lange tijd ziek is, een beperking of psychische problemen heeft of hulpbehoevend is.

De lunch is er voor alle mantelzorgers die zorgen voor iemand die in Vijfheerenlanden woont. Dus ook jonge mantelzorgers in de leeftijd van 6 tot en met 24 jaar zijn van harte welkom.

Kies uit één van de drie locaties voor de lunch of afhaal: in Vianen bij Van der Valk, in Lexmond bij Huis het Bosch en in Beesd bij De Hooge Schuur op Landgoed Mariënwaerdt. Slecht ter been of gebruik je een rolstoel? Kies dan voor Van der Valk of Huis het Bosch.

Het programma
Op iedere locatie is er om 11:30 uur inloop met koffie/ thee. De lunch wordt om 12:00 uur geopend door een van de wethouders van de gemeente Vijfheerenlanden.  De lunch duurt tot 13:30 uur. Mantelzorgers kunnen ook een lunch afhalen (alléén tussen 10:00 en 12:00 uur).

Kies je voor afhaal en ben je verhinderd of lukt het niet om af te halen? Vraag dan iemand uit je omgeving om dat voor jou te doen.

Aanmelden kan tot en met 25 oktober via www.samendoen.expert/inschrijvingen-activiteiten. Klik daarbij op de juiste datum in de kalender en kies voor de lunchactiviteit van jouw keuze. 

Niet digitaalvaardig? Bel dan naar 0345–637363 (maandag, dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 12:30 uur). Eventuele dieetwensen kunnen worden aangegeven op het aanmeldformulier. Reageer snel, want vol = vol.

Nog niet ingeschreven bij Mantelzorg VHL? Dan betekent aanmelding voor de lunch automatisch dat je bij Mantelzorg VHL bent ingeschreven. Naast de waardering ontvang je drie keer per jaar het Mantelmagazine en word je op de hoogte gehouden van cursussen, workshops en online webinars. Ook is het mogelijk om ondersteuning te krijgen van een Adviseur Mantelzorg bij de zorg voor een ander.

Mantelzorg VHL is onderdeel van Welzijn Vianen en SamenDoen. Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op: www.welzijnvianen.nl en www.samendoen.expert of bel naar: 0345-637363.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden