Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Multisportgroep Leerdam succesvol van start

Algemeen 332 keer gelezen

LEERDAM • Onlangs was het zo ver: de eerste gratis proefles van de multisportgroep in Leerdam.

De Multisportgroep is een sportactiviteit speciaal voor kinderen en jongeren die niet mee kunnen komen met het reguliere sportaanbod. In een veilige omgeving maken zij kennis met verschillende sporten. 

De eerste avond stonden er zeven enthousiastelingen op het multiveld van het Glaspark in Leerdam. 

De invulling van de proeflessen wordt afgestemd met de deelnemers en ouders. Tijdens de eerste proefles werd er fanatiek gevoetbald. Na een kennismakingsronde, werden er verschillende oefeningen met en zonder bal gedaan. 

Tijdens de tweede proefles stond boksen op het programma. Onder begeleiding van de trainers Huub, Michel, John en Marije maakten de deelnemers kennis met deze sport. 

“Het is fantastisch dat deze sportgroep er nu is,” aldus Michel van Rossum één van de initiatiefnemers. “Als ik zie hoeveel plezier de kinderen bij deze eerste twee trainingen hebben, dan smaakt dat naar meer. We willen na deze vier geplande proeftrainingen, in het nieuwe sportseizoen, doorstarten met een vaste groep op de maandagavond”, gaat Michel verder. 

Interesse? Iedereen tussen de 6 en 17 jaar kan zich nog steeds aanmelden bij Cynthia van SamenDoen Leerdam, via cvdwater@samendoen.expert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden