PKC/Vertom verslaat pover Groen-Geel

Sport 124 keer gelezen

PAPENDRECHT • De korfballers van PKC beleefden zaterdag, zoals verwacht, een eenvoudige middag tegen Groen-Geel. De Papendrechters wonnen met 27-13.

Al voor rust had de thuisploeg een overtuigend gat geslagen, met captain Laurens Leeuwenhoek als grootste aanjager. Groen-Geel grossierde in passfouten en korte aanvallen, met name dankzij de hoge druk die PKC verdedigend oplegde. In de eerste helft kwam de ploeg van Daniel Harmzen slechts vijf keer tot scoren, PKC maakte er vijftien.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. PKC was simpelweg twee maten te groot voor Groen-Geel en scoorde over alle schijven. Leeuwenhoek werd met acht doelpunten topscorer, Brett Zuijdwegt maakte er vier. Door deze winst blijft PKC in poule B van de Korfballeague in het spoor van DVO, dat hekkensluiter Oost-Arnhem eenvoudig aan de kant zette.

Kerken van Alblasserdam verzorgen Herdenkingsdienst op 4 mei Nieuws 18 apr, 11:57
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17