• Een eerdere boekenmarkt van Excelsior.
• Een eerdere boekenmarkt van Excelsior. Foto: Aangeleverd

TOP2000 café van Excelsior met boekenmarkt en oliebollen

Algemeen 182 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op woensdag 29 en donderdag 30 december vindt er weer een boekenmarkt plaats in het verenigingsgebouw van Excelsior Papendrecht.

De boekenmarkt is geopend van 09:00 tot en met 15:00 uur. Ook organiseert Excelsior op donderdag 30 december voor het vierde jaar op rij het TOP2000 café en worden er die dag overheerlijk verse oliebollen gebakken.

Tijdens het TOP2000 café in het verenigingsgebouw kan men in de bar terecht voor een drankje en een versgebakken oliebol. Ook is er op groot scherm een livestream van de TOP2000 van Radio 2. Via het online bestelformulier kunnen oliebollen besteld worden. Pinnen is mogelijk en afhalen kan op 30 december tussen 10:00 en 15:00 uur.

Boekenmarkt
De boekenmarkt van Excelsior is in de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in en om Papendrecht, en mag zich met trots de grootste indoor boekenmarkt van de regio noemen. De boekenmarkt vindt plaats op 29 en 30 december van 09:00 tot 15:00 uur. Het aanbod is zeer divers; prachtige (streek)romans en thrillers, reisverhalen, kinderboeken, stripboeken, Engelstalige boeken en ook lp’s, cd’s en dvd’s. Zowel boeken voor de vakantie als dvd’s voor regenachtige vakantiedagen.

Liefhebbers kunnen vrijblijvend rondkijken in het verenigingsgebouw van Excelsior in Papendrecht, Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolpleinzijde). In verband met de corona-crisis zal de boekenmarkt ruimer worden opgezet dan gebruikelijk en zal er voldoende geventileerd worden. Uiteraard zullen daarnaast ook alle op dat moment geldende corona-maatregelen toegepast worden en is een coronatoegangsbewijs (QR-code) bij betreden van een culturele instellingen verplicht, waaronder ook het verenigingsgebouw van Excelsior valt.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden