Afbeelding
Foto:

Handballers Drechtsteden voorlopig uitgespeeld; dames gaan door

Sport 135 keer gelezen

REGIO • In tegenstelling tot andere sportbonden heeft het Nederlands Handbal Verbond besloten om de competitie niet stil te leggen. Als ploegen dit samen overeenkomen mag er gespeeld worden.

Drechtsteden heeft echter besloten, in overleg met trainer Lazar Popov, om met het eerste en tweede herenteam voorlopig geen competitiewedstrijden te spelen.

“Het is jammer dat het NHV niet besloten heeft dit voor de hele wedstrijdsport te doen, zo krijg je nog meer verschillen in het aantal gespeelde wedstrijden. Daarnaast kan handbal op wedstrijdniveau niet zonder groepstrainingen en die zijn voorlopig stil gelegd”, bevestig het bestuur. Overigens blijkt in de praktijk dat afgelopen weekend alle wedstrijden niet doorgingen. Voor volgende week staat er nog maar één wedstrijd in de hoofdklasse op het programma. In de breedtesport, lagere senioren en jeugd, gaan de wedstrijden voor zover mogelijk wel door.

Bij de dames heeft de technische staf een andere afweging gemaakt. Zij willen de wedstrijden, indien beide teams dit willen, voorlopig wel spelen. Dit zal wekelijks worden bekeken. De wedstrijd van de dames op 5 december is dan ook ‘gewoon gespeeld met een mooie 18-19 overwinning.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 20 uur geleden
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 23 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden