Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Veel persoonlijke records bij Wiekslag in Alblasserdam

Sportt 173 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Afgelopen zaterdag 27 november vond er bij Sportboulevard Dordrecht het vierde deel plaats van de Minioren club meet. De minioren van Wiekslag zwommen erg goed en er werden veel persoonlijke records gezwommen. Daarnaast werden er veel medailles gewonnen.

Jordan Neyhoft pakte maar liefst drie keer goud bij de 100 meter rugslag, 100 meter schoolslag en de 50 meter vrije slag. Fien Provily pakte bij de 100 meter rugslag en de 50 meter vrije slag een gouden medaille. Lucas de Jonge zwom naar het goud op de 100 meter schoolslag en zilver pakte hij op 100 meter vrije slag. Shahin Lodder won een gouden medaille op de 100 meter vrije slag en Joost Boers pakte 2 x brons op de 100 meter rugslag en de 100 meter schoolslag. Lotte Verheij pakte de zilveren medaille bij de 100 meter wisselslag.

De estafette 4 x 50 meter vrije slag voor jongens werd gezwommen door Shahin Lodder, David van der Valk, Joost Boers en Jordan Neyhoft. Met een tijd van 02:47:49 zwommen ze knap naar de eerste plaats. Bij de koppelrace estafette 4 x 50 meter wisselslag voor meisjes zwommen Isabel Rodriques en Lotte Verheij van Wiekslag naar de tweede plaats in een tijd van 03:37:72.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Vierde dwangsom voor gemeente Alblasserdam: rechter stelt Bewonersgroep Touwbaan weer in het gelijk Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Aspergediner Kiwanis Alblasserwaard: smaakvolle avond voor het goede doel Nieuws 7 uur geleden
• Het bord met de QR-code bij het huis van Johan.
Inwoner Kinderdijk komt met eigen plan tegen parkeeroverlast: 'Het werkt!' Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden