• Harry Jekkers.
• Harry Jekkers. Foto: Maarten Ederveen

Voorverkoop optreden Harrie Jekkers in Papendrecht start 21 oktober

Algemeen 300 keer gelezen

PAPENDRECHT • Hét moment waar veel mensen op hebben gewacht is eindelijk daar. Niemand minder dan Harrie Jekkers brengt vrijdag 10 december, om 20.15 uur, een bezoek aan Theater De Willem.

Voor het eerst in 23 jaar is hij weer te zien in een solovoorstelling. De verkoop van zijn voorstelling Achter de duinen start donderdag 21 oktober om 09.00 uur. Vrienden van het theater krijgen voorrang met reserveren van kaarten. Meer informatie en tickets via www.theaterdewillem.nl.

In 2018 stond Harrie Jekkers na 23 jaar weer met een cabaretsolo op de planken. Nederland bleek de voorman van Klein Orkest niet te zijn vergeten, want hij verkocht een serie zondag-matinees in de Haagse Schouwburg met gemak uit. Hoog tijd dus voor een landelijke tournee.

In Achter de duinen vertelt Jekkers in liedjes en conferences over zijn jeugd en zijn geliefde Den Haag, dat door de jaren heen zo veranderde. Natuurlijk op de gebruikelijke Jekkers-manier met een lach, een traan en een (flinke) korrel zout! “Deze voorstelling speel ik met heel veel liefde, ik vind het zelf de mooiste die ik ooit gemaakt heb, omdat-ie heel persoonlijk is”, aldus Jekkers in het Radio West-programma Lunchshow.

Start verkoop
De kaartverkoop voor de voorstelling Achter de duinen van Harrie Jekkers start donderdag 21 oktober, om 09.00 uur. Kaarten zijn online via www.theaterdewillem.nl of telefonisch te reserveren. Let op: maximaal twee kaarten per klant. Vrienden van Theater De Willem krijgen voorrang met het reserveren van kaarten en kunnen vanaf maandag 18 oktober uitsluitend online kaarten reserveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden