Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Koperen Knop: oproep rood voor in de Kerstboom

Algemeen 218 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • In de komende winterexpositie van Museum De Koperen Knop staat de kleur rood centraal. Daarbij zullen gastconservatoren met elkaar laten zien wat je allemaal kunt met de kleur rood. Onderdeel van die expositie is een kerstboom. Via die kerstoom kan men ook meedoen met de expositie: door het inleveren van rode versiering voor in de boom.

Die kerstboomversieringen kunnen van alles zijn. Het hoeft echt niet specifiek voor de kerstboom bedoeld te zijn. Alles is welkom, maar men moet wel rekening houden met de volgende voorwaarden: het voorwerp moet rood zijn, maximaal 15 x 15 cm groot zijn, het moet in de kerstboom kunnen worden opgehangen, dus voorzien van een draadje of iets dergelijks. En het voorwerp dat geschonken wordt, blijft eigendom van het museum.

Voor meer informatie of een schenking: commissies@koperenknop.nl. Maar men mag natuurlijk ook langskomen om het alvast te brengen. Dit laatste kan tijdens de openingsuren dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur aan de Binnendams 6 te Hardinxveld-Giessendam. Graag reageren voor 16 november 2021. De expositie duurt van 27 november 2021 tot en met 5 februari 2022.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden