Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Filmavond documentaire ‘Voedsel van hier’ in Hoornaar

Algemeen 393 keer gelezen

HOORNAAR • Op maandag 27 september presenteert het Gebiedsplatform voor alle belangstellenden een filmavond van de documentaire ‘Voedsel van hier’.

Na de buitengewoon geslaagde première bij de Avonturenboerderij is de documentaire te zien op 27 september in Het Bruisend Hart te Hoornaar. De documentaire begint met een historisch overzicht van het ontstaan van het gebied Alblasserwaard - Vijfheerenlanden. Daarna worden negen portretten geschetst. Op deze wijze wordt de diversiteit van voedselproducenten in de regio in beeld gebracht en is er aandacht voor de consumentenkant. Aan het eind wordt de kijker uitgenodigd/uitgedaagd om bij zichzelf na te gaan hoe hij of zij het voedselsysteem ziet en waar men zich hierin bevindt.

Dit als opmaat naar de dialoogavonden op 6, 11 en 27 oktober, waarover snel meer. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.gebiedsplatform.nl/filmavond. Voor meer informatie: www.gebiedsplatform.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden