Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Finalisten maken zich op voor ontknoping Alemse kampioenschappen driebanden

Sport 31 keer gelezen

ALEM • Vrijdag 10 mei worden de finalewedstrijden van de Alemse kampioenschappen driebanden 2019 gepeeld. Cor Steenbekkers, de kampioen van 2018 speelt tegen Mari van Geffen de kampioen van 2017, maar ook verliezend finalist van 2018.

In de halve finale won Cor met 17-8 ruim van Leo Steenbekkers en Mari met 15-6 dik van Rudolf Steenbekkers. De broers Rudolf en Leo spelen voor plaats 3 en 4.

Voor plaats 5 en 6 spelen Joop van Mook en Piet van den Berk tegen elkaar. Zij wonnen van Hans van Santen en Frits van Eeuwijk, die nu de plaatsen 7 en 8 gaan verdelen. In de verliezersfinale speelt Erika van Boxtel tegen Josh Hoek. Erika, de enige vrouw in het gezelschap van de 32 deelnemers, wist in de halve finale met 6-3 van Henk Dorsman te winnen en Josh won met 7-4 van Cor van Eeuwijk.

Prijzen
De wisselbeker en andere mooie trofeeën zijn beschikbaar gesteld door Hans en Maria van Santen, de beheerders van het dorpshuis. Verder maakt slagerij Gijs Sars mooie vleesschalen op voor de plaatsen 1 t/m 8 van het driebanden-toernooi.

Aanvang 19:30 uur in dorpshuis De Drie Linden in Alem. De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden