Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Kampioenschap snelschaken in Nieuwaal

Sport 194 keer gelezen

NIEUWAAL • Schaakvereniging 'Zaltbommel Zuilichem Combinatie' organiseert op zaterdag 2 juni het 22e Van Voorden Stichting open snelschaakkampioenschap Bommelerwaard.

Er wordt gespeeld volgens het systeem Amsterdam: eerst driemaal een vierkamp en daarna een finale achtkamp. Het systeem zorgt voor een selectie op sterkte in de achtkamp, zodat iedere deelnemer een kans heeft op een prijs. Het speeltempo is tien minuten per persoon per partij, totaal zestien partijen per persoon.

Het toernooi wordt gehouden in zaal Ons Trefpunt, Kerkstraat 7 in Nieuwaal. Het toernooi begint om 10:00 uur en eindigt ongeveer om 16:00 uur. De zaal gaat open om 9:30 uur. Voor deelname melden bij de secretaris Will Thelen, 0418-512203 of will.thelen@outlook.com, of voor aanvang van het toernooi aan de zaal.

Het inschrijfgeld is 6,50 euro inclusief lunchbuffet. Er zijn geldprijzen te winnen variërend van 10 tot 150 euro, verdeeld over vijf groepen.

Van grootmeester tot huisschaker
Het toernooi trekt zowel (groot-)meesters als huisschakers aan. Ook schaakliefhebbers die een kijkje willen komen nemen zijn van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden