• De scheidsrechter trok zaterdag meer dan tien kaarten, waaronder drie rode, in de wedstrijd tussen ASV Arkel en Groot-Ammers (2-3).
• De scheidsrechter trok zaterdag meer dan tien kaarten, waaronder drie rode, in de wedstrijd tussen ASV Arkel en Groot-Ammers (2-3). Foto: Rick den Besten
update

KNVB herstelt omissie: niet Stefan Ros maar alsnog Niels Roest (Groot-Ammers) krijgt twee wedstrijden schorsing

Nieuws 5.084 keer gelezen

REGIO • Stefan Ros (Groot-Ammers) is voor twee wedstrijden geschorst naar aanleiding van een rode kaart in de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen ASV Arkel. Deze kaart werd echter gegeven aan Niels Roest en niet aan Stefan Ros...

De aanklager van de KNVB was in de regio snel klaar. Hij hoefde alleen drie rode kaarten tijdens het duel in de derde klasse C tussen Groot-Ammers met ASV Arkel te beoordelen. 

Namens Groot-Ammers moet Stefan Ros twee wedstrijden aan de kant blijven. Hij mist in elk geval zaterdag de Alblasserwaardderby tegen Alblasserdam. 

VV Groot-Ammers laat het er niet bij zitten. "De scheidsrechter heeft een verkeerd rugnummer genoteerd. We zijn daar mee bezig met de KNVB", aldus trainer Bertus van Schaik in een korte reactie.

UPDATE: Het wedstrijdformulier blijkt inderdaad foutief te zijn ingevuld. Deze omissie is inmiddels hersteld. De rode kaart van Stefan Ros is geseponeerd en Niels Roest -die de rode kaart kreeg- is alsnog voor twee wedstrijden geschorst.

Ook Robin Vogel van Arkel moet twee duels brommen. Nick van der Stam komt er met een duel schorsing vanaf. Arkel-trainer Jerome Ceton moet een puzzel leggen, want hij mist beide spelers tegen ZBC’97.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden