Ardito wint spannende wedstrijd tegen Bladel

Sport 27 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De basketbalheren van Ardito speelden thuis tegen Bladel. De teams kennen elkaar goed en de wedstrijden zijn altijd spannend. Zo ook deze match.

De eerste twee kwarten zette Ardito goede druk in de verdediging, waardoor Bladel lastig tot scoren kwam. Ardito pakte wel de punten en ging de rust in met een voorsprong.

Aandacht verslapt
Helaas verslapte de aandacht met name in de verdediging, waardoor de voorsprong verdween door driepunters aan de kant van Bladel en Ardito zelfs op achterstand kwam. Gelukkig herstelden de mannen van Ardito zich op tijd en speelden de wedstrijd in het vierde kwart geconcentreerd en met veel teamspirit uit. Eindstand 86-77

Ook de andere teams van Ardito die in actie kwamen, deden goede zaken. Zowel de U12, U14 als U16 wonnen hun wedstrijd.

Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23