• De Week zonder Vlees duurt van maandag 9 t/m zondag 15 maart.
• De Week zonder Vlees duurt van maandag 9 t/m zondag 15 maart. Foto: nl.123rf.com

't Zusje Zaltbommel doet mee aan de Week zonder Vlees

Algemeen 506 keer gelezen

ZALTBOMMEL • 't Zusje Zaltbommel doet samen met 26 andere Zusjes mee aan de Nationale Week zonder Vlees, van maandag 9 tot en met zondag 15 maart.

't Zusje is de enige restaurantformule in Nederland die op zo'n grote schaal deze bijzondere uitdaging aangaat. Met de speciale menukaart wil 't Zusje haar gasten verrassen met de lekkerste gerechtjes zónder vlees of vis.

Bourgondisch genieten
"Meedoen is een besluit waar goed over nagedacht is", aldus eigenaar Peter Smits. "We geloven écht dat het kan, dat onze gasten avondvullend bourgondisch groen kunnen genieten zonder dat zij het stukje vlees of vis missen. Dat willen we hen graag laten ervaren."

Veertig gerechtjes
Gasten kunnen in deze week kiezen uit veertig verschillende gerechtjes op de speciaal voor deze week ontwikkelde menukaart.

Rondje Groen
"Met onze deelname aan de Week zonder Vlees borduren we voort op het succes van het 'Rondje Groen', een concept dat al enkele jaren vast onderdeel is van de menukaart", aldus Smits. "Met het 'Rondje Groen' maken onze gasten op een leuke laagdrempelige manier kennis met de verrassende en veelzijdige vegetarische keuken. Onze tapas zijn echt kleine, complete gerechtjes. Daarmee onderscheiden we ons van anderen."

Een tafel reserveren voor 't Zusje Zaltbommel kan telefonisch via: 0900-98753.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden